Nr. 16 - Jaargang 3 -  Maart 2007

www.landskouter.be 

contact: post@landskouter.be 

 

Bloed geven

 

Op donderdag 8 maart kan u in het schooltje op de Rooberg bloed geven bij het Rode Kruis en de vrijwilligers van Landskouter.

 

Inconvenient truth

 

Daags nadien  kan u in Balegem naar de film/documentaire van Al Gore over de opwarming van de aarde gaan kijken. In het cultuurcentrum 'De Kring' in het Gootje wordt u uitgenodigd door de gemeentelijke MINA raad.

 

Een aanrader voor eenieder die begaan is met de toekomst van onze aarde! De toegang is gratis. Vrijdag 9 maart om 20u dus. Klik hier voor meer info.

 

Lentesouper school

 

Volgend weekeinde  is er dan het jaarlijks lentesouper van onze school. Die organiseert zowel op zaterdag 10 (v/a 18u30) als op zondagmiddag (v/a 11u30) een etentje.

 

 

 

Dropping

 

Op vrijdag 23 maart organiseert de Gezinsbond Landskouter in samenwerking met die van Oosterzele een dropping. Klik hier voor meer info. Inschrijven bij Geert Van Steenberge vr 20 maart aanstaande.

 

Passiespel Moortsele

 

Op 1 april tenslotte gaat het 33e Passiespel door in Moortsele. Tussen 19u30 en 22u kan u genieten van dit openluchtspel dat zich afspeelt op en tussen 8 verschillende podia. Klik hier voor meer informatie.

 

U kan al deze activiteiten raadplegen op onze Activiteitenkalender, waarvan u een link teruvindt op onze website www.landskouter.be

 

Kent u nog andere activiteiten die op de kalender moeten? Laat het ons weten of verwittig de voorzitter van uw vereniging.

 

Wenst u bij te dragen tot deze nieuwsbrief; hebt u foto's die u wilt delen? Mail het door naar post@landskouter.be

 

Medewerking

Wenst u bij te dragen aan onze

volgende editie? Mail uw artikel,

foto's en/of suggesties naar

post@landskouter.be

In & uitschrijven

Wenst u deze nieuwsbrief niet langer

te ontvangen? Willen uw vrienden,

buren of familie zich inschrijven? Mail

naar post@landskouter.be

Redactie & publicatie

Ulrik De Wachter, Schildershoek 10 te 9860 Landskouter. Foto's ulrik.dewachter@landskouter.be tenzij anders aangegeven.

 

 
 

landskouter.be

Deze publicatie of delen ervan mogen niet overgenomen, gekopieerd of opgeslaan worden, onder gelijk welke vorm, zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever.